Filmuppdrag för skolor

Genom filmproduktion marknadsför jag er skola effektivt. Jag gör snygga och informativa filmer efter era behov för att använda på exempelvis hemsida och i sociala medier. Video är oslagbart för att nå ut till vårdnadshavare och elever inför exempelvis skolval. Se exempel nedan.


Kontakta mig idag via mail eller på 073-0470014 för kostnadsfri feedback på era idéer.NÅ UT EFFEKTIVT MED VIDEOI synnerhet nu under pandemin kan skolor behöva hjälp att nå ut med information. På grund av rådande läge går det inte att anordna exempelvis föräldramöten eller visningar inför skolval på samma sätt som förr. Det kan vara svårt att hålla exempelvis öppet hus som vanligt och där är film en bra lösning.


Maila eller ring mig på 073-0470014 så hjälper jag er.

EXEMPEL: UPPLÄGG SNYGG INFORMATIONSFILMVi pratar igenom på telefon vad era önskemål är och bokar in en tid när jag ska komma till er och filma. Väl på plats vet vi i stora drag vad som skall sägas och jag coachar er i hur vi får det att funka bäst på film. I samråd med er ser jag till att få med de klippbilder vi behöver och därefter är er insats färdig. Jag gör ett ordentligt och professionellt efterarbete och levererar till er när ni är helt nöjda.

- några kunder -

OrvikFilm erbjuder personlig filmproduktion från ax till limpa. Där stora produktionsbolag jobbar med stora lösningar arbetar jag mer småskaligt och personligt men tummar aldrig på slutresultatet. Min ambition är att genom kompetens och lyhördhet, leverera filmer med känsla, nerv och god storytelling för att skapa riktigt tydliga mervärden. Med bakgrund på produktionsbolag och mångårig erfarenhet inom videoredigering och videofotografering hjälper jag er med filmlösningar för just er skola. Se orvikfilm.se för mer info om min verksamhet.


073-0470014 eller maila.


Hälsningar,

Martin