Genomförda filmproduktioner

Jag hjälper dig med reklamfilm, informationsfilm och webbinarier. Jag gör även bröllopsfilm och musikproduktioner. Här finns ett urval av alla roliga samarbeten.


Hur kan jag hjälpa Dig?

Showreel OrvikFilm

Blandade produktioner

 

Showreel med ett urval av produktioner jag gjort.

Flygplatsens Framtid

TV4-reklam

 

Många var de västeråsare som kämpade för att få ha kvar sin flygplats inför folkomröstningen i mars 2021. Här är trailerversionen som gick som TV4-reklam. 78% röstade tillslut för att flygplatsen skulle behållas.


Tack Marcus Pihlflykt, Johan Enér, Camilla Holmbom och alla inblandade för ett givande samarbete.


Hela filmen ser du längre ner.

 

Mercodia Company Film

Marknadsföringsfilm

 

OrvikFilm har sedan en tid arbetat med det Uppsalabaserade medicinföretaget Mercodia. Jag är stolt över bland annat ha fått producera deras företagsfilm. Tack Sanna Rogström, Frida Heningson Johnson och era trevliga medarbetare för förtroendet och fint samarbete.

 

Utvecklingspedagogik

Häggviks Gymnasiesärskola

Reklamfilm

 

Reklamfilm åt friskolekoncernen Utvecklingspedagogik. Tack till alla elever och personal på Häggviks Gymnasiesärskola för otroligt fint bemötande och ett givande samarbete.

Ambulansflyget och Västerås

Minidokumentär/marknadsföringsfilm

 

Många är de västeråsare som kämpar för att få ha kvar sin flygplats. I filmen får vi möta ett antal personer som berättar om sina personliga erfarenheter av ambulansflyget. Se filmen och ta del av några gripande historier från verkligheten.

 

"The Perfect Flight"

Marknadsföringsfilm åt flygbolaget BRA

 

Film åt flygbolaget BRA. Om genomförandet av "The Perfect Flight" - världens mest klimateffektiva flygning. Filmen fick stort genomslag i sociala medier och gav upphov till debatt angående flygets miljöomställning. Den tog sig in i politiken och till slut ända till Europaparlamentet. 


Läs mer på flygbra.se

 

Sollentuna Kommun - Helenelundsskolan

Informationsfilm

 

Informationsfilm inför skolval för Sollentuna kommuns största grundskola. Tack alla elever och personal för fint samarbete!

Lurep Lure Protector

Reklamfilm

 

Reklamfilm för det svensktillverkade fisketillbehöret Lurep Lure Protector. Läs mer på Lurep.com

The Voice of Rockville

Musikproduktion

 

Trailer från inspelningen av popkören The Voice of Rockvilles uppträdanden. Se samtliga låtar i sin helhet på Youtubekanalen The Voice of Rockville.

Pack@Lunch med DS Smith

Webbinarium

 

Webbinarium om hållbarhet och E-handel i samarbete med Nordiske Medier och DS Smith.

Bröllopet i Gäddeholm - TRAILER

Bröllopsfilm till Joanna & Joakim 

 

Jag hade det stora nöjet att få producera en film till brudparet Joanna & Joakim om deras fantastiskt fina sommarbröllop i Gäddeholm utanför Västerås. Här är trailern.


Hela filmen ser du HÄR.

The Swedish Forest Fires

Informationsfilm


Efter att ha blivit kontaktad av utbildningsföretaget Discovery Education är jag glad att via deras digitala läromedel få vara med och informera elever och lärare i hundratals skolor med mina bilder från skogsbränderna.

Oskar Schönning - Music for Others EP3, Stockholm Jazz Festival

Musikvideoproduktion

 

Film från inspelningen av den svenska jazzmusikern Oskar Schönnings senaste EP i serien Music for Others. Filmen var en del av Stockholms Jazzfestival.

"Skjutmaningen" med Markoolio och Mackan 

Webb-TV-produktion

 

Filmade Svenska Skyttesportförbundets nya satsning "Skjutmaningen" där Markoolio möter Mackan i 300m gevär. Redigering Richard Gardt.